HOIDOT

Klassinen hieronta
- rentouttaa lihaksia ja rauhoittaa mieltä
- vilkastuttaa verenkiertoa ja lisää nivelten liikkuvuutta
- lievittää kipua ja vähentää stressiä
Savilämpöhoito hieronnan yhteydessä
- hoitaa ja lämmittää tehokkaasti
 
Hieronnat tehdään laadukkailla öljyillä ja voiteilla

Intialainen päähieronta
Intialainen päähieronta on yksinkertaista ja rauhoittavaa hierontaa, jossakäsitellään monipuolisesti kehon yläosa, myös korvat ja kasvojen pisteet.Hoito vaikuttaa kehossa jopa 2-3 vuorokautta ja vaikutukset ulottuvat kokokehoon.

Vaikutuksia voivat olla mm.:
- rentoutunut olo
- stressiperäisten oireiden helpottuminen
- päänsäryn ym. säryn hellittäminen
- migreenin oireiden tai kestojen väheneminen
- lymfakierron paraneminen
- vastustuskyvyn paraneminen
- verenkierron paraneminen
- hiusten lisääntynyt kasvu
- unen laadun paraneminen
- nukahtamisen helpottuminen
- aineenvaihdunnan vilkastuminen

Hermoratahieronta

Hermoratahieronta on tehokas hoitomuoto, jolla herätetään kehon oma,luonnollinen puolustusmekanismi toimimaan niin, että todellinen paraneminenkäynnistyy ja uusien vaivojen ilmaantuminen hidastuu tai estyy kokonaan.
Hoitoa voidaan verrata neulattomaan akupunktiohoitoon.
Hermoratahieronnalla saadaan apua useimpiin kroonisiin sairauksiin sekäsärky- ja kiputiloihin myöskinallergioihin, reumaan, vatsavaivoihin, migreeniin, kilpirauhasentoimintahäiriöihin, paniikkihäiriöön, epilepsiaan, halvaantumiseen ym.rappeutumissairauksiin.

Reiki-energiahoito

Tämä hoitokeino on kokonaisuudessaan syvälle vaikuttava, joka perustuuvaivojen alkusyihin. Hoidetaan kehossa olevat pääenergiakeskukset, jolloinpuhdistuminen alkaa ja tulee tasapaino.
Voidaan hoitaa kaikkia sairauksia ja sitä käytetään paljon tukemaan esim.lääkehoitoa, leikkauksista ja vammoista sekä sairauksista toipumista.

Gammalot Seichem-energiahoito

Samantapainen kuin reikihoito, mutta voimakkaampi, koska käytössä on 5 muutaenergiaa reikin lisäksi. Hoito tehdään hoitopöydällä ja kestää n. 1½tuntia.

Horstmann-tekniikkahoidot

Horstmann-hoitotekniikat ovat yksinkertaisia, lempeitäkehotyöskentelytekniikoita, jotka vapauttavatfyysisiä, henkisiä ja tunneperäisiä tukkeumia.Fyysisesti tekniikat lisäävätnivelten ja lihasten notkeutta,poistavat selkäkipua ja lantion virheasentoja.Tunnetasolla vanhat kaavatvoidaan poistaa ja luoda uusia käyttäytymismalleja.Tukkeutumienvapauttamisella voidaan saavuttaa huomattavia muutoksia. Vapautuksen luonneriippuu asiakkaasta itsestään, hänen halustaan parantua ja päästää irti

Lantioseudun vapautus

Lantioseudun vapautus on ensisijainen keino käsiteltäessä alaselän kipuja jajäykkyyttä.

Hartiaseudun vapautus

Hartiaseudun vapautus auttaa lievittämään kipuja jäykkyyttä hartiaseudunlihaksissa, jänteissä ja nivelissä. Se soveltuu erityisen hyvin päänsärynsekä niska- ja hartiaseudun jännitystilojen lievittämiseen. Menetelmää onkäytetty menestyksekkäästi hoidettaessa lihaskouristuksia, nikamienvirheasentoja, venähtänyttä niskaa, jäätynyttä olkapäätä sekärasitusvammoja.

Jalkojen vapautus

Jalkojen vapautus on tehokas menetelmä koko selän hoitoon. Hoidetaan jalatpolvista alaspäin sekä selän energiapisteet.

Itsesabotointihoito

Menetelmä soveltuu erinomaisesti henkilöille, joilla on alaselän kipuja tai
iskiasvaivoja.Jalkapohjan ja pakaran pisteet käsitellään samanaikaisesti.

Life Detox- kehonpuhdistushoito
 
Hoidolla voidaan turvallisesti ja tehokkaasti poistaa kehosta kuona-aineita ja palauttaa elimistön solujen tasapaino.  Niin ravinnon kuin hengitysilman kautta kehoomme kertyy haitallisia aineita, jotka ajan mittaan aiheuttavat erilaisia kipuja, vaivoja ja sairauksia.
Puhdistuksen aikana elimistöön kertyneet kuona-aineet alkavat virrata jalkojen kautta veteen.jalkojen yli 2000 ihohuokosen kautta poistuu huomattavia määriä fosfaatteja, nitraatteja, metalleja, myrkkyjä ja kuona-aineita.Elektroninen puhdistus vaikuttaa verenkierron kautta koko kehoon.
 
 
Galvaaniset hoidot
 
Galvaanisissa hoidoissa käytetään sekä positiivisesti että negatiivisesti varautuneita aineita, jotta ensin saadaan poistettua ihon epäpuhtaudet ja sitten imeytettyä tehokkaasti hoitavat ainesosat ihoon.
 
Kasvohoito tekee ihosta sileän, terveen ja virkistyneen.  Se ehkäisee ja korjaa ikääntymisen merkkejä.  Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja on erittäin hyvä tulehtuneelle iholle.Hoito on syväpuhdistava, kasvoja kohottava sekä juonteita madaltava. AgeLOC -kasvohoito on tehokas ihonhoitomenetelmä ,joka kohdistuu ulkonäköön vaikuttaviin ikääntymisen alkulähteisiin ja nuorentaa ihoa kahdeksalla eri tavalla.Erittäin tehokas hoito kaikenikäisille ja joiden tulokset näkyvät välittömästi.
 
Jalkahoitoon kuuluvat jalkakylpy ja kuorinta. Jalat käsitellään kokonaan ja erityisen hyvin jalkapohjien vyöhykkeet, mikä vaikuttaa koko kehoon.Hoidossa käytetään erilaisia tehoaineita, jotka imeytetään syvälle ihoon laitteen avulla.  Hoito viimeistellään jalkojen hieronnalla.  Jaloista tulee kevyen ja hyvän tuntuiset.  Hoito lievittää ja poistaa kipuja ja turvotusta sekä vilkastuttaa verenkiertoa.
 
Lihashuolto  on erittäin tehokas apu kipeille, särkeville lihaksille.Hoidossa käytetään paljon erilaisia tehoaineita jotka imeytetään syvälle ihoon laitteen avulla.Lopuksi hieronta tai energiahoito mikäli hieronta ei sovellu.
 
Hiuspohjahoidossa hiukset pestään ja hiuspohjaan imeytetään tehoseerumi.  Lopuksi päähieronta.  Hoito tekee hiuksista terveemmät, vahvemmat, kiiltävämmät ja tuuheammat.  Hoito on hyvä apu kaljuuntumiseen, pälvikaljuun ja  hiusten lähtöön sekä hilseilevään hiuspohjaan.
 
Selluliittihoito hajottaa ihonalaista rasvaa ja estää uusien rasvakertymien muodostumista.
 
Kuolleenmeren kasvohoito tehdään Health&Beauty tuotteilla .Syväpuhdistava ja kiinteyttävä hoito johon kuuluu puhdistus, kuorinta naamiot kasvoampullit jotka imeytetään ihoon kasvohoitolaitteella.Tämän johdosta kaikki aineet saadaan syvemmälle ihoon, voiteet sekä lopuksi hieronta.Vaikutukset näkyvät väittömästi.
 
NHT Global ja DLG Lifting Intense --kasvohoidot
 
Uudenlaiset kohottavat, kiinteyttävät ja juonteita silottavat nopeavaikutteiset hoidot.Tehokkaita ihon ikääntymisen estämiseen ja antavat iholle nuorekkaan hehkun.
 
 
Bemer-fysikaalinen verisuoniterapia
 
Bemer-signaali on ainutlaatuinen ja patentoitu elektromagneettiterapiamuoto.
Se tukee ja täydentää kliinisiä hoitomuotoja sekä auttaa ylläpitämään ja kohentamaan terveyttä.  Bemerin vaikutukset ovat tieteellisesti todistettu.
 
Bemer-terapiaa on menestyksekkäästi käytetty mm.:
 
- Parantumattomat haavat,vatsahaavat, makuuhaavat jne.
- Diabetes ja muut siihen liittyvät verenkierohäiriöt
- Syöpähoitojen aikana elimistön tukena sekä niiden jälkeen
- Kroonisissa sairauksissa sekä ikään liittyvissä ongelmissa
- Niveltulehduksissa
- Erilaisissa kiputiloissa
- Iho-ongelmissa, kuten psoriasis, akne, ihottumat jne.
- Väsymys ja uupumus
- Osteoporoosi
- Fibromyalgia
- Migreeni, tinnitus, päänsärky
- Leikkaushoidon jälkeen: vähentää turvotusta ja infektiovaaraa
- MS- ja muissa rappeumasairauksissa
- ADD ja lasten ADHD
- Masennus ja ahdistuneisuus
- Univaikeudet
- Nopea palautuminen urheiliusuorituksista
- Nopeampi palautuminen palovammoista ym.

T:mi Erja Mettinen, Koulukatu 12, 48100 Kotka, Puh. 040 7309559, erja@erjamettinen.fi Mobiili